Agenda

2018
donderdag 11 januari.

Lezing voor Groei en Bloei, afdeling Assen.
Flora van de West- en de Oost Kaap Provincie. Reisverslag van een botanische reis in februari 2017 met onze gids Cameron Mcmaster. Ons hoofddoel was bollen en knollen. In deze presentatie ziet u de planten in hun natuurlijke omgeving, en natuurlijk de landschappen.
Aanvang 19:30 uur.

2018
maandag 16 april

Lezing voor Groei en Bloei, afdeling Bergen op Zoom.
Bollen en knollen van Zuidafrika.
Aanvang 19:30 uur.

2018
maandag 21 mei

Plantenbeurs van de kuipplantenvereniging in Haps. Een van de leukste beurzen die ik ken. En tweede Pinksterdag is meestal droog en zonnig. Maar ik beloof niets... Een zeer rijk aanbod van veel verschillende plantensoorten, voor elk wat wils! Dit jaar zijn we met z´n drieën. Bert Zaalberg, Kees van Berkel en ondergetekende, Hans Huizing. Een aanbod van Zuid-afrikaanse bolletjes, Agaves, mesems, etc. etc. Heeft u speciale wensen? Even contact opnemen en we nemen het voor u mee naar de beurs. En voor de echte liefhebber is er natuurlijk weer de overheerlijke Engelse drop...

2018
zaterdag 2 juni

Open dag van de fa. Ubink in Kudelstaart. Deze handelskwekerij organiseert ieder jaar een open dag. In samenwerking met enkele afdelingen van Succulenta wordt dan ook een cactus- en vetplanten beurs georganiseerd. Voor de specialisten een eldorado! Geopend van 09:00 uur tot 16:00 uur.

2018
zaterdag 19 augustus
zondag 20 augustus

Tuingoed Foltz in Meeden. Tijdens de Echinacea- en Prairietuindagen die 19 en 20 augustus worden gehouden bij Tuingoed Foltz in Meeden, is er ook een kleine markt rond het thema ‘EXOTEN’. Voor mensen die wel eens iets bijzonders willen proberen. Dierama, Nerine, Watsonia en Cyrtanthus. Geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Ook voor informatie of gewoon een praatje over deze mooie plantengroep bent u van harte welkom. En voor de liefhebbers.....Engelse drop!